Odličen način, ki pomaga izboljšati znanje tujih jezikov

Pa saj to je več kot idealno! Ob bazenu, doma na kavču (ali v postelji), kadar imaš voljo in čas, pa še brezplačno je!

Odličen način, ki pomaga izboljšati znanje tujih jezikov (foto: Unsplash.com/Bruno Gomiero) Unsplash.com/Bruno Gomiero
12. 6. 2018

Imaš tudi sama na telefonu zbirko komadov izpred petih let, ki si jo že milijonkrat preposlušala, ampak se ti preprosto ne da nameniti časa nalaganju nove glasbe?

Naročnina na podcast ali poddajo je odlična rešitev zate. Vse, kar potrebuješ, je internet in dovolj prostora na telefonu. Vsebina se ti bo sama sproti shranjevala na telefon, in ko boš naslednjič čakala na avtobus, ti ne bo treba znova poslušati Single Ladies.

Poleg tega boš z današnjim izborom podcastov vedno na tekočem o vsem, kar se dogaja v modni industriji. Izoliranje s slušalkami v ušesih še nikoli ni bilo tako zabavno in poučno.

1. The BoF podcast – za modno piflarko

Podcast, na katerem najdeš resne diskusije o modnem poslu. Pogovore s strokovnjaki iz različnih smeri modne industrije vodi Imran Amed, ustanovitelj spletne strani The Business of Fashion.

2. Fashion no filter – za strasno oboževalko mode

Modni tandem Monica Ainley in Camille Charrière zadnje tendence iz modnega sveta analizira skupaj s strokovnjaki iz industrije na (ne)resen način, a s kančkom sarkazma in veliko dobrega humorja.

3. Pardon my French – za ljubiteljico dobrega življenja

Pogovori z modnimi oblikovalci, strokovnjaki za lepoto, dizajn, vadbo itd. V podseriji Pocket PMF pa Garance Doré in njena ekipa klepetajo o vsem mogoče in ti dajo občutek, da si del dobrega ženskega klepeta.

4. Girlboss radio – za karieristko

Na podcastu, ki ga je ustanovila Sophia Amouruso, avtorica #Šefinja, najdeš zgodbe o uspehih, ki so odlična brezplačna lekcija in dobra motivacija. Potrpežljivost pa je tisto, kar potrebuješ pri gradnji uspeha in poslušanju teh vsebin, saj je veliko časa namenjenega oglasov.

Parlez-vous français?

Poddaja je odlično orodje, ki ti lahko pomaga izboljšati znanje tujega jezika. Razišči, kateri pokriva tvojo najljubšo temo in ga redno poslušaj. Izberi takšnega, ki je primeren tvojemu nivoju jezika. Želiš izboljšati francoščino? Naloži si podkast Chiffon, ki razkriva skrivnosti najbolj modnih Francozinj.

Besedilo: Nina Vidrih
Fotografija: Unsplash.com/Bruno Gomiero

Preberi še: Ali 8-urni delovnik tebi pomeni polovični delovni čas? Naredi PREDAH!

Priporočamo tudi: Kako se znebiti glavobola? S pomočjo ENE sestavine, ki jo imaš zagotovo doma!