Od devetletke do mature na CDI Univerzum

CDI Univerzum, javni zavod, ki deluje na področju izobraževanja odraslih, se lahko pohvali kar s petdesetletno tradicijo.

10. 2. 2010 | Promocijsko sporočilo

Leto za letom do cilja, torej zaključnega spričevala, uspešno pripelje pisano druščino zaposlenih in brezposelnih, mladih in tistih v malo bolj zrelih letih, podjetnih, takšnih z družinami, športnikov, posameznikov s posebnimi potrebami. V Ljubljani in po učnih središčih po Sloveniji izvaja programe srednjega poklicnega izobraževanja, srednjega strokovnega in poklicno tehniškega izobraževanja, gimnazijo in osnovno šolo.

Zakaj je CDI Univerzum  drugačen?

Ker naši dijaki in dijakinje povedo, da se pri nas dobro počutijo – da so tu prvič doživeli, da gresta sproščenost in učenje z roko v roki! Povedo, da so zelo zadovoljni z načinom dela v razredu, torej z učitelji, ki znajo k odraslim pristopiti drugače, kot je navada v rednih šolah.  Čeprav je vsem skupen cilj uspešno opravljen izpit, od pouka udeleženci izobraževanja na CDI Univerzum odnesejo mnogo več: praktično znanje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah. Izjemno dragocen vir znanja so tudi sami udeleženci in njihove življenjske in delovne izkušnje.

Nihče ni prepuščen sam sebi

Na CDI Univerzum poleg učiteljev za dijake skrbi več organizatorjev izobraževanja in svetovalcev, ki za vsakega posameznika izdelajo osebni izobraževalni načrt in ga spremljajo na njegovi poti, tako, da ni nikdar prepuščen sam sebi. Učinkovita organizacija pouka se odraža v res visokem odstotku uspešnosti kandidatov na rednih izpitnih rokih. Virtualni Univerzum omogoča, da so vsem udeležencem v elektronski obliki na voljo vse aktualne informacije povezane z izvedbo pouka. V Središču za samostojno učenje pa se lahko udeleženci pripravljajo na izpite, pišejo seminarske naloge, brskajo po spletu, pišejo prošnje za delo, izpopolnjujejo svoje znanje računalništva in tujih jezikov.

Središče lahko obiskujejo tudi tisti, ki se ne šolajo v naših programih.

Spričevala CDI Univerzum uživajo ugled med delodajalci.

Opažamo pa tudi, da udeleženci izobraževanja prav na naši šoli stkejo mnoge prijateljske in poslovne vezi. Smo prava šola za odrasle: resni in odgovorni, pa tudi sproščeni in navdihujoči.

Za več informacij in nasvet, kako se vključiti v programe CDI Univerzuma:

  • na tel. 01 583 92 70,
  • mail info@cdi-univerzum.si
  • ali pa se oglasite v prostorih CDI Univerzuma na Grošljevi 4 v Šiški.