Mreženje z uspešnim poslovnežem - danes in to brezplačno!

Danes proti večeru lahko v restavraciji Divino prisluhnež uspešnemu poslovnežu mag. Damjanu Kralju, ki bo z udeleženci delil nekaj svojih dragocenih poslovnih izkušenj in znanj. Vabljena!

S pravimi informacijami in dobrim uvidom je vse lažje ;)  (foto: profimedia) profimedia
12. 11. 2014

Udeleženci se boste na dogodku lahko spoznali z uspešnim poslovnežem v sproščenem, neformalnem okolju. Namen dogodka je srečanje z osebo s katero navadno mladi nimajo možnosti srečanja in izmenjavanja mnenj, idej in kontaktov.

KDO: Damjan Kralj

Mag. Damjan Kralj je član uprave in direktor za trženje in marketing v podjetju BTC d.d. Po izobrazbi je magister znanosti, zaključil je študij podjetništva. V podjetju BTC d.d. je prisoten že od leta 2002, kjer je začel v oddelku kontrolinga in vse do današnjega dne opravljal 5 različnih funkcij. V prostem času se rad ukvarja s športom, osebnostno pa je komunikativen, neposreden in družaben, kar boste lahko spoznali tudi na dogodku.

KJE: Restavracija Divino

KDAJ: 12.11.2014, ob 19:00

PRIJAVE NA: ypsilon.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri