Nepogrešljiv pomočnik za urejen dom ali pisarno!

Eleganten in privlačen! HP ENVY 110e All in One tiskalnik.

13. 12. 2011 | Promocijsko sporočilo

Če bi rada tiskala, skenirala, faksirala, kopirala, pa ne maraš ropota in grdih škatel, ki običajno počnejo take reči, se je končno našla rešitev zate.

HP ENVY110 e-All-in-One.

Ni samo uporaben, ampak tudi zelo lep.

Nase najprej opozori z videzom, je zelo tih, izhodni pladenj za papir pa diskretno sledi namenu – ob začetku tiskanja se avtomatsko raztegne in ob koncu spet zloži. Z njim boš vedno v dobrem stiku, saj ga lahko upravljaš z dotikanjem zaslona visoke ločljivosti ali pa na daljavo, seveda tudi prek spleta.

Za faksiranje ne potrebuješ več telefonskega priključka, le spletno povezavo.

Če želiš tiskati besedila ali slike z različnih virov, s tem ne bo težav – na daljavo se lahko z njim povežejo tudi iPad, iPod Touch, iPhone in drugi pametni telefoni, ki podpirajo več-opravilnost.

S HP ENVY110 e-All-in-One boš tudi privarčevala! Samodejno namreč tiska dvostransko in ti tako prihrani papir, zaradi svoje ekonomičnosti pa tudi črnilo in barve. Elegantno in privlačno oblikovanje ter izredno tiho delovanje omogočata, da ga lahko za okras prostoru namestiš v katerokoli sobo v stanovanju, saj je dostopen prek brezžičnega omrežja.

Odkrij svobodo pri tiskanju! HP ENVY110 e-All-in-One je učinkovit in zavidanja vreden pomočnik, ki bo tvojemu domu ali pisarni v ponos tudi takrat, kadar bo miroval.