Navdiha polne mlade inovatorje vabi INATRI razpis!

Imaš dobro idejo ali več njih, a nikogar, ki bi jim zares prisluhnil? Prijavi se na letošnji 3. razpis invencij, idej in inovacij INATRI, ki ponuja priložnost vsem tistim, ki so polni idej, a ne natačno vedo, kaj bi z njimi.

25. 4. 2014

Svoje ideje lahko prijaviš na razpis INATRI, kar odpira vrata tudi do priložnosti, da se vključiš v mentorske programe, se udeležiš srečanj z zaposlovalci, obiščeš uspešna slovenska podjetja in se srečaš z njihovimi ustanovitelji.

Še več. Na razpis prijavljene ideje bodo letos predstavljene tudi na multimedijskem portalu, kjer si za pokušino lahko že ogledaš tudi zanimivo predavanje o internetnem marketingu.

Uspešnost prijavljene ideje bodo ocenili strokovnjaki iz različnih področij, prijavitelji pa bodo zamisel predstavili na razstavi Izzivi gospodarskega razvoja, ki bo potekla 26. in 27. maja 2014, ter sodelovali na forumu IZZIVI mladih idej. Najboljših 15 predlogov bo nagrajenih!

Vsi zainteresirani se na razpis lahko prijavijo tudi preko spletnega obrazca inatri.eu najkasneje do 5. maja (vse do 23:59 ure).

Projekt ni sofinanciran iz EU virov.

Predstavnik skupine INATRI ti bodo z veseljem odgovoril na tvoja morebitna podvprašanja na brezplačni telefonski številki 0801150.