Naj si te zapomnijo

Poišči način, da izstopiš iz množice.

23. 4. 2009

Pritegni pozornost z naslednjimi poudarki, če se seveda z njimi lahko identificiraš ...

Prilagodljiva

Delovne naloge se lahko v zdajšnjem negotovem ekonomskem položaju hitro spreminjajo. Prihodnjemu delodajalcu zato povej, da si prilagodljiva in da se boš brez težav znašla tudi v morebitnih novih okoliščinah.

Predana

Razloži, da znaš biti lojalna. Da torej ne boš že drugi dan v novi službi brskala po prostih delovnih mestih v konkurenčnem podjetju. Seveda pripadnost ni samoumevna – delodajalec ti jo mora vzbuditi tako, da zate lepo skrbi, te motivira, ti omogoča dodatno izobraževanje in osebni razvoj.

Ustvarjalna

Delodajalci velikokrat iščejo ljudi, ki se znajo spopadati s težavami. Poudari, da si usmerjena v reševanje problemov in da znaš poiskati tudi ustvarjalne rešitve.

Usmerjena k cilju

Podjetja si želijo dobiček in k temu boš morala prispevati tudi ti. Ciljno razmišljanje in delovanje koristi tudi pri vsakdanjem delu in povečuje produktivnost.

Navdušena

Morala zaposlenih, pa tudi vodstva v podjetjih, niha. Delodajalci zato cenijo pozitivne in navdušene ljudi, ki znajo tudi v kriznih trenutkih dvigniti razpoloženje med sodelavci.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri