LOS 2013: Obrtniško - podjetniški sejem v Ljubljani!

Med 17. in 20. aprilom se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvil že tretji Ljubljanski obrtno - podjetniški sejem (LOS 2013), ki ga prirejata Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Gospodarsko razstavišče (GR).

12. 4. 2013

Osrednji obsejemski dogodek bo tudi letos Forum obrti in podjetništva, na katerem bo OZS predstavnike Vlade RS in javnost seznanila z aktualnimi razmerami in zahtevami slovenske obrti in podjetništva, katerih cilj je ponovni zagon malega gospodarstva.

V štirih sejemskih dneh se bo predstavilo več kot 400 razstavljavcev, med katerimi bodo tudi slovenski mojstri, ki s svojimi izdelki dokazujejo, da genialnost ne odlikuje zgolj Leonarda da Vincija.

Obiskovalci sejma bodo deležni številnih brezplačnih poslovnih svetovanj, sejemskih popustov, spoznali bodo obrtne poklice ter okusili slovenske kulinarične specialitete.

Razstavni program je razdeljen po različnih razstavnih sklopih, od poslovnih storitev, opreme ter podpore za podjetnike in obrtnike do ureditve poslovnih objektov, varčevanja z energijo, avtomatizacije, robotike in mehatronike, logistike in embalaže, živilskega in gostinskega programa, lepote, nege in prostega časa.

Več o obrtniško - podjetniškem sejmu v Ljubljani in zares pestrem obsejemskem programu pa na spletni povezavi www.sejemlos.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri