Logistika je močna stran ženskega spola

Te zanima opravljanje enega izmed najbolj iskanih poklicev?

1. 9. 2011 | Promocijsko sporočilo

Logistični tehnik je med najbolj iskanimi poklici v Evropi, po tem kadru pa se v prihodnosti napoveduje še večje povpraševanje. Na CDI Univerzum želijo udeležencem izobraževanja zagotoviti kakovostno in v praksi uporabno znanje. Tako bodo izobraževanje za odrasle po prenovljenem programu izvajali v sodelovanju s podjetjem Alea, d.o.o. .


Si dobra v organizaciji?

Logistični tehniki in tehnice se zaposlujejo v transportnih podjetjih v cestnem, letalskem, železniškem in pomorskem prometu, v blagovno-tovornih skladiščih, v poštni dejavnosti, v špediciji, v pomorskih agencijah, carini, vojski in drugod.

Pri svojem delu logistični tehnik ali tehtnica vzpostavlja stike s strankami v tujini in v Sloveniji, načrtuje, pripravlja in izvaja dejavnosti v potniškem in blagovno-tovornem prometu. Poiskati mora najcenejše in najhitrejše transporte  ter izbirati poti, ki so varne.

Te zanima mednarodno poslovanje in bi rada pridobila znanja s področja vodenja, komuniciranja in reševanja  problemov ter znanja o poslovanju in trženju? Se želiš dodobra spoznati z delovanjem različnih prometnih sistemov in razviti organizacijske spretnosti? Potem je poklic logistični tehnik pravi poklic zate!

Pogoj za vpis v program Logistični tehnik SSI:

  • uspešno končano osnovnošolsko izobraževanje
  • ali nižje poklicno izobraževanje ali enakovredno izobraževanje po prejšnjih predpisih.

Pogoj za vpis v program Logistični tehnik PTI:

  • uspešno končan program srednjega poklicnega izobraževanja
  • ali pridobljena enakovredna izobrazba po prejšnjih predpisih.

Za dodatne informacije in predprijave jih lahko pokličeš na tel. št. 01 583 92 86 ali jim piši na info@cdi-univerzum.si.

 

CDI Univerzum ima na področju izobraževanja odraslih več kot 50 letno tradicijo. Zaupajo jim delodajalci in številni udeleženci izobraževanja. Postani tudi ti del te pisane druščine in uresniči svoje sanje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri