Logistika je močna stran ženskega spola

Te zanima opravljanje enega izmed najbolj iskanih poklicev?

1. 9. 2011 | Promocijsko sporočilo

Logistični tehnik je med najbolj iskanimi poklici v Evropi, po tem kadru pa se v prihodnosti napoveduje še večje povpraševanje. Na CDI Univerzum želijo udeležencem izobraževanja zagotoviti kakovostno in v praksi uporabno znanje. Tako bodo izobraževanje za odrasle po prenovljenem programu izvajali v sodelovanju s podjetjem Alea, d.o.o. .


Si dobra v organizaciji?

Logistični tehniki in tehnice se zaposlujejo v transportnih podjetjih v cestnem, letalskem, železniškem in pomorskem prometu, v blagovno-tovornih skladiščih, v poštni dejavnosti, v špediciji, v pomorskih agencijah, carini, vojski in drugod.

Pri svojem delu logistični tehnik ali tehtnica vzpostavlja stike s strankami v tujini in v Sloveniji, načrtuje, pripravlja in izvaja dejavnosti v potniškem in blagovno-tovornem prometu. Poiskati mora najcenejše in najhitrejše transporte  ter izbirati poti, ki so varne.

Te zanima mednarodno poslovanje in bi rada pridobila znanja s področja vodenja, komuniciranja in reševanja  problemov ter znanja o poslovanju in trženju? Se želiš dodobra spoznati z delovanjem različnih prometnih sistemov in razviti organizacijske spretnosti? Potem je poklic logistični tehnik pravi poklic zate!

Pogoj za vpis v program Logistični tehnik SSI:

  • uspešno končano osnovnošolsko izobraževanje
  • ali nižje poklicno izobraževanje ali enakovredno izobraževanje po prejšnjih predpisih.

Pogoj za vpis v program Logistični tehnik PTI:

  • uspešno končan program srednjega poklicnega izobraževanja
  • ali pridobljena enakovredna izobrazba po prejšnjih predpisih.

Za dodatne informacije in predprijave jih lahko pokličeš na tel. št. 01 583 92 86 ali jim piši na info@cdi-univerzum.si.

 

CDI Univerzum ima na področju izobraževanja odraslih več kot 50 letno tradicijo. Zaupajo jim delodajalci in številni udeleženci izobraževanja. Postani tudi ti del te pisane druščine in uresniči svoje sanje!