Kariera Promocijsko sporočilo

Ljubiteljice mode, pozor: to je job, ki ga ne smete zamuditi!

9. 5. 2022
Ljubiteljice mode, pozor: to je job, ki ga ne smete zamuditi! (foto: Profimedia)
Profimedia

Si modna navdušenka, ki vsa svoja modna odkritja nemudoma deli na družbenih omrežjih? Ali na ulici takoj ujameš mimoidočo z najnovejšimi čevlji priljubljene znamke in točno veš, kako fenomenalno bi jih pokombinirala s tistim plaščem, ki si ga prejšnji teden nisi kupila, ker jih je v omari že enostavno preveč?

Imaš ves čas prižgano televizijo? Radio poslušaš v avtu, na sprehodu, ob kuhanju? Rada prebiraš (modne) revije in spremljaš reklame, ki se vrtijo na troli, ko hitiš iz enega konca mesta na drugega? So se uresničile včerajšnje napovedi za tvoj hroskop in točno veš, kateri top dogodek je na urniku ta konec tedna?

Mediji te torej spremljajo na vsakem koraku, kar pa te sploh ne moti, ker v tem neznansko uživaš. Opaziš dober oglas in točno veš, kako bi lahko postal še bolj privlačen, je tako? Svojo ustvarjalnost in vsestranskost bi lahko razvijala v nedogled, ker ti je to čisto domače. Tudi družbena omrežja imaš v malem prstu in točno veš, kaj te pritegne, kaj odvrne in kaj se ti zasidra v spomin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)

Če se vidiš kot nekdo, ki je zelo ustvarjalen in mu nikoli ne zmanjka novih idej, je verjetno tole priložnost, ki bi jo bilo škoda izpustiti. S svojo kreativno žilico si namreč želiš snovati nove ideje in domiselne tematike, ki jih širni svet preprosto mora uzreti.

Če imaš željo po novih poznanstvih in dinamičnem okolju, kjer delo poteka v družbi inovativnih ljudi s  polno glavo idej, si verjetno prava, da se pridružiš ekipi, ki ustvarja zanimive in privlačne vsebine.

Shoppster namreč išče Social Media Managerja, ki bo zgrabil priložnost in ustvarjal nove, zanimive ter raznovrstne vsebine, predvsem pa mu ne bo nikoli dolgčas.

Ne verjameš? Preveri njihov oglas in se prepričaj. Glede na raznovrstnost izdelkov, ki jih ponuja Shoppster, še vedela ne boš, kdaj si v službi in kdaj se preprosto zabavaš. Če veš vse in še več o družbenih omrežjih, si vedno v koraku s trendi in že imaš izkušnje, pohiti ter se čimprej prijavi na e-naslov: zaposlitev-slo@shoppster.com.