Lahko si vse, kar si želiš!

Pa ti za to sploh ni treba biti superženska! Obstajajo rešitve, ki misijo nemogoče spreminjajo v misijo mogoče, da lahko v svojem življenju dosežeš vse, kar si želiš.

Lahko si vse, kar si želiš! (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vse vemo, da je dan včasih prekratek za vse, kar moraš postoriti in kar si želiš storiti, zato si prisiljena sklepati kompromise sama s seboj. Odločiti se moraš za tisto, kar se zdi tisti hip bolj pomembno, vse drugo pa opustiti ali vsaj prestaviti. Toda na dolgi rok tako mogoče izgubljaš pomembne priložnosti

Kaj vse bi rada bila?

Ženske bi rade v življenju živele več vlog hkrati in bile pri tem čim bolj uspešne in zadovoljne. Večina bi nas rada bila partnerica ali žena, mama, karieristka, dobra hčerka, sestra in prijateljica … Po možnosti vse v enem in vse naenkrat. Vsaka ima pri tem sicer svoje prioritete in tudi hierarhijo – kaj bi rada postala najprej in kaj ti vseeno ni toliko pomembno. A življenje včasih zavije čisto po svoje in cilji se odložijo, želje pa potuhnejo, sploh ker je vse te vloge pogosto težko usklajevati.

In še študentka naj bo!

Žena, mama, zaposlena in še – študentka? V preteklosti bi temu paketu vse po vrsti odkimale, tudi če bi si potihoma želele, danes pa je to preprosto mogoče. V službi nisi zadovoljna in rada bi si omogočila novo pot na tem področju. Doma imaš – hipotetično gledano – dva otroka in moža, ki se včasih prav tako vede kot otrok, za večino stvari skrbiš sama, ob tem seveda hodiš v službo, redno obiskuješ svoje starše in ne izpustiš nobenega druženja s prijateljicami. Mogoče se res sliši, da si superženska, a si 'samo' dobro organizirana in motivirana ženska, ki ima rada življenje ter sebi in drugim privošči le najboljše. In ta ženska bi zdaj rada postala študentka. Nemogoče? Mogoče! V današnjem svetu je lahko študij zastavljen in organiziran tako, da deluje tudi 'na daleč' oziroma 'od doma' in ti zagotavlja, da vse svoje dnevne vloge uskladiš s še eno.

Rešitev je … online študij!

Najprestižneje fakultete po svetu in med njimi tudi DOBA Fakulteta zdaj ponujajo online študij, ki je fleksibilen in prilagojen današnjemu hitremu načinu življenja. Študij na DOBA Fakulteti je kakovosten in primerljiv z najprestižnejšimi svetovnimi univerzami. Seveda boš zanj potrebovala nekaj poguma in predvsem dobre organizacije, a z dobro zastavljenimi prioritetami, načrtovanjem ter podporo družine, sodelavcev in staršev ti bo gotovo uspelo.

Razmišljaj pozitivno in vedi, da zmoreš!

Pri študiju na DOBA Fakulteti ti ni treba razmišljati o iskanju parkirnega mesta, nepotrebnih prihodih na govorilne ure učiteljev, stroških prevoza in telefonskih klicih na fakulteto ... Predvsem pa ti ni treba žrtvovati svojega prostega časa – oziroma si tega organiziraš sama. Študirala boš torej, ko ti bo to ustrezalo, na primer ko bo dragi na pijači z družbo ali ko bo otrok spal. Sošolci, učitelji in online mentorji te bodo (po)čakali v virtualnem prostoru! Paziti boš morala le, da boš vse naloge oddala v določenem roku. Študirala boš en predmet naenkrat in naloge oddajala sproti vsak teden, da se obveznosti ne bodo nabirale. A ob vsem tem sta ti zagotovljeni tolikšna podpora učiteljev, online mentorjev in vodij programov ter tudi tehnična podpora, da ne bi smela imeti težav.

Korak za boljšo prihodnost!

Kot zanimivost ti povemo še, da je kar 65 % diplomantov Dobe žensk in med študijem sta kar 302 študentki postali mamici. Online študij na DOBI ima 20-letno tradicijo, je svetovno primerljiv in edini mednarodno akreditirani online študij v JV Evropi. In zdaj, pozor: ZAČNEŠ LAHKO ŽE V MARCU! Še prej pa jih spoznaj na informativnih dnevih 5. februarja, 15. in 16. februarja.
 

P. S. Iz prve roke: Za čim boljšo predstavo preveri še blog ene od študentk Mami Gre na Fax!