Kolegi tudi zasebno?

Med sodelavci se pogosto razvijejo tesne prijateljske ali celo ljubezenske vezi in z njimi ni nič narobe.

10. 6. 2009

Tvoji sodelavci so lahko odlični ljudje, zato izkoristi vse priložnosti za druženje z njimi in skozi neformalne pogovore spoznaj njihov način življenja, razmišljanja, tegobe pa tudi stvari, ki jih osrečujejo …

Jutranja kavica

Če nisi ravno jutranja zaspanka, lahko v službo prideš pol ure prej in si s sodelavko privoščiš sproščen klepet ob kavici. Verjemi, da boš v tem času izvedela marsikaj zanimivega o njen in njenem življenju.

Čas malice oz. kosila

Čas, ki ga imaš za malico oz. kosilo, lahko s sodelavko izkoristita za prijetno druženje ob hrani. Če vama preide v navado, se bosta zagotovo močno zbližali.

Kratki odmori

Med napornim delom potrebuješ nekajminutni odmor, ki ga lahko izkoristiš za zelo kratek klepet s sodelavko za sosednjo mizo (če ravno nima polnih rok dela!). Na tak način boš izvedela malenkosti o njej in že ob koncu tedna jih boš lahko povezala v zanimivo zgodbo.

Tudi po službi

Navsezadnje pa lahko druženje s sodelavko podaljšaš tudi v čas po službi – skupaj se namreč lahko odpravita na popoldansko kavico, sprehod v mestni park ali po trgovinah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri