Ker verjamemo v moč povezovanja!

Ko bi se ljudje zavedali, kakšno moč ima kvalitetno povezovanje! In ženske smo še posebej dobre v tem! Naj ti zaupamo samo en čudovit primer, ki mu lahko rečemo tudi 'zgodba o uspehu', in je rezultat prav enega takšnih povezovanj v poslovnem svetu.

Ker verjamemo v moč povezovanja! (foto: promocija dogodka) promocija dogodka
7. 2. 2014

Bila je ena majhna podjetnica. In je spoznala drugo podjetnico. Skupaj sta spoznali še tretjo podjetnico. Družile so jih velike želje, sanje in vizija. In ko so te tri podjetnice stopile skupaj, so ustvarile Največji dogodek za žensko podjetništvo v Sloveniji - 500 podjetnic!

1 + 1 + 1 je nastalo 500 :)

To je največji tovrstni dogodek v zgodovini Slovenije, ki je združil zgolj ženske v podjetništvu. Uspelo nam je nekaj, kar je mnogo ljudi reklo, da je nemogoče - da bi javnosti nepoznane majhne podjetnice brez finančne podpore državnih ustanov ali večjih podjetij lahko združile 500 podjetnic na enem dogodku!

Kako je uspel dogodek? Več kot odlično! Bilo je mnogo smeha, veselja, novih poznanstev, objemov, celo solzic ganjenosti. Predvsem pa je bilo polno močne energije. Saj veš - če se zbere toliko žensk na kupu, se mora Slovenija zatresti! :)

Utrinke s prvega Največjega dogodka za žensko podjetništvo 500 podjetnic si lahko pogledaš na povezavi tukaj. Obiskal jih je celo predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor in zbranim povedal nekaj spodbudnih besed.

Pridi na drugo veliko srečanje!

Seveda moramo letos dogodek ponoviti, so si rekle.

podjetnice

Zato bo drugi največji dogodek za žensko podjetništvo v Sloveniji - 500 podjetnic v sredo, 12. 3. 2014, v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

Punce, ki imate podjetniško žilico, punce, ki ste že podjetnice in punce, ki si želite novih poznanstev, se jim lahko pridružite, na dogodek pa se pred tem še prijavite na povezavi:

To bo najboljši podjetniški dogodek!

Organizatorke dogodka, Zorica Jakolin, Urša Žorž in Petra Škarja, obljubljajo, da bo zelo zanimivo:

"Obljubimo tudi, da vas s čim presenetimo. In obljubimo tudi to, da bo to en najboljših, če ne celo najboljši podjetniški dogodek, kar ste ga kdaj obiskale! :) Ve nam pa obljubite, da se boste držale določenega "dress code" dogodka - vsaka naj ima na sebi en kos rdečega oblačila. Zakaj? Ker je rdeča barva ženske, barva samozavesti, moči in zmage. Pa še lepa je.

Na dogodku boste spoznale in slišale g. Iva Boscarola, lastnika podjetja Pipistrel (le kdo ne ve za njihove izjemne dosežke!), Matevža Slokarja (S Project), Dado Jerovšek (Kaval Group), Mojco Lukančič (Mura), Anjo Križnik Tomažin in ostale.

Pa lepo se smehljajte, kajti velika verjetnost je, da vas na sliko ujame kakšen izmed slovenskih medijev, kateri bodo prisotni na dogodku, ve pa se boste po dogodku iskale na slikah v različnih revijah, oddajah in internetnih straneh. Poprosile bomo tudi spletno stran Cosmopolitan, da še oni objavijo kakšno sliko z dogodka."

Sedaj si pa hitro poglej še ostale informacije o dogodku 500 podjetnic na povezavi www.podjetnica.com in se prijavi še danes.