Karierni sejem Moje Delo 2006

Bi rada uspela v karieri? Potem ne smeš zamuditi srečanja z najboljšimi slovenskimi delodajalci, ki bodo prisotni na letošnjem kariernem sejmu!

25. 10. 2006

Na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani bo v četrtek 26. oktobra med 9. in 19. uro v hali B organiziran najprestižnejši karierni dogodek leta 2006, ki ga organizira podjetje Moje delo d.o.o. – največji slovenski ponudnik kariernih produktov in storitev oglaševanja kadrovskih potreb.

Na sejmu:

  • se ti bo predstavilo 50 najboljših delodajalcev v Sloveniji
  • boš v kariernem centru lahko dala v pregled svoj življenjepis in prejela svetovanje
  • boš lahko obiskala 22 predavanj priznanih kariernih strokovnjakov
  • se boš kot obiskovalka lahko potegovala za nagrade …

Če si med iskalci zaposlitve, potem sejma ne smeš zamuditi, saj bodo letos predstavljena podjetja – iskalci karierno usmerjenih posameznikov, ki se bodo v svojem delovnem okolju lahko strokovno razvijali.

Za obisk sejma ti ne bo treba odšteti vstopnine in tudi vsa karierna predavanja so zate brezplačna! Da bi si zagotovila prosto mesto na predavanju, si moraš preko spleta rezervirati prost sedež.

Na spletni strani www.kariera06.com poišči podstran za rezervacije in si izberi predavanja, ki bi jih rada obiskala – da se boš lažje odločila, si oglej podrobne opise predavanj in predavateljev. Izbrano predavanje nato označi s kljukico in na koncu vnesi osnovne podatke ter potrdi izbor.

Nikar ne zamudi življenjske priložnosti in obišči slovenski karierni dogodek leta!