Kariera: Bodi pametnejša!

... in izkoristi te nasvete za svoje osebno in službeno napredovanje.

3. 3. 2010

Nikoli ne opravljaj svojega šefa. Govorjenje o tem, kako je neumen in nesposoben, ter naštevanje njegovih drugih slabih lastnosti te ne bo naredilo pametne, ampak samo arogantno.

Če ugotoviš, da je tvoj šef na nekaterih področjih (ki jih ti obvladaš) bolj šibek, mu poskušaj tam nevsiljivo pomagati in del bremena vzeti nase. Če je prava oseba, bo to opazil in znal ceniti.

Kadar tvoj šef naredi kaj dobrega, ga javno pohvali. Temu se ne reče prilizovanje, ampak ustvarjanje pozitivnega vzdušja, v katerem te bo za dobro narejeno delo pohvalil tudi sam, v nasprotnem primeru pa mu boš lahko dala misliti.

Ne razkazuj svojega znanja s pametnimi besedami. Čeprav si študirana, to ne pomeni, da moraš govoriti besede, ki jih nihče ne razume – le ti boš videti boš napihnjena. Ena od odlik inteligence je ravno sposobnost približanja ljudem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri