Kako se ne prepirati zaradi denarja?

Če tvoj fant ni edini Rockefellerjev dedič in če ti nisi Melanija Knavs, bosta verjetno tu in tam na dnevni red morala uvrstiti tudi denar z vsemi podtočkami.

4. 9. 2009

Hudo romantično, ni kaj.

Kompromis

Ti bi rada več potovala, on pa bi raje varčeval za (skupno) stanovanje. Ni prav, da bi se odpovedala lastnim ali skupnim sanjam, ker pa vse najbrž ni mogoče, bosta morala sprejeti kompromis.

Načrt

Ti namesto dveh potovanj dobiš eno, on namesto Natuzzija dobi Ikeo in gre s teboj v Maroko. Načrt vključuje tudi plačevanje računov. Imejta posebnega ‘prašička’ za gospodinjstvo, vanj vsak mesec prispevajta vsak polovico in določita blagajnika, ki bo hodil na pošto ali v banko.

Preventiva

Ne pomaga, da ves mesec gledaš njegovo prazno denarnico in se greš kavalirko, konec meseca pa mu tako skočiš v lase, da ga reši šele policija. Bodi spontana in mu vedno takoj povej, kaj ti leži na duši.

Črni fond

Vsaka pametna ženska ima zadaj na vrtu svojega ‘prašička’, za katerega vedo le ona in vrtni palčki. Le kaj bi se zgodilo, če bi Chanel lansiral novo šminko, ki ti ustnice 3-krat poveča, ti pa ne bi imela nekaj ekstra denarčkov? Najmanj konec sveta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri