Kako do službe? Pridi na ISIC karierne dneve!

Zaradi povečane brezposelnosti se med mladimi vse pogosteje pojavlja in ponavlja vprašanje: Kako najti službo? Da bi mladim na vprašanje odgovorili, so pripravili ISIC karierne dneve, na katerih jim bodo seznanili z različnimi odgovori, nasveti, primeri iz prakse, ki jim bodo pomagali na njihovi karierni poti.

16. 3. 2014

V časih, ko se Slovenija spopada z vse večjo brezposelnostjo, je še toliko bolj pomembno, da mlade naučimo, kako biti boljši in konkurenčni. Že v času študija lahko namreč postorijo ogromno in si tako izboljšajo možnosti za kasnejšo zaposlitev.

Za mlade smo zato pripravili ISIC karierne dneve, na katerih bodo prejeli odgovore na vprašanja kot so: Kako najti službo v svoji smeri? Kako se odrezati na zaposlitvenem razgovoru? Kako pripraviti dober življenjepis? Kako samostojno stopiti na podjetniško pot?

ISIC Karierni dnevi bodo potekali od torka, 18. marca do četrtka, 20. marca.

Program bo pester:

  • Podjetje Si.mobil bo organiziralo delavnico, na kateri bodo z udeleženci izvedli prave zaposlitvene razgovore ter jim po opravljenem testu svetovali, kako in kaj naj izboljšajo, ko bo šlo za res.
  • Oglaševalska agencija Pristop bo mladim predstavila kreativne načine prijav na delovno mesto.
  • e-Študentski Servis bo vodil predavanje o tem, kako najti službo v svoji smeri in kaj lahko študentje že v času šolanja storijo, da bodo pozneje lažje prišli do zaposlitve.
  • Strokovnjakinja Zorica Zaklan bo predstavila načine in skrivnosti, kako izboljšati svojo samopodobo.
  • Podjetje GoOpti bo delilo svojo zgodbo o uspehu.
  • SKB banka bo mlade seznanila s tem, kako skrbeti za osebne finance.
  • Agencija STA Potovanja pa bo predstavila možnosti dela v tujini.

Ker želimo svet obrniti na bolje in mladim povedati, da možnosti obstajajo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri