Izpopolni svoj govorni nastop v DŠBB

Dramska šola Barice Blenkuš vabi vse, ki se soočajo z izzivi pri govornem nastopanju in si želijo okrepiti svoj glas, k rednemu vpisu v program 'Tehnika govora in diha' do 6. novembra 2013.

29. 10. 2013

Samozavesten in prepričljiv govorni nastop je izrednega pomena, tako v vsakdanjem življenju, kot v (igralski) karieri in javnem nastopanju. Suveren govorni nastop zahteva poznavanje dihalne in govorne tehnike, ki jo osvojiš predvsem skozi vajo. Odlična priložnost za izboljšavo vašega govornega nastopanja in obvladovanje govornega aparata je program 'Tehnika govora in diha.'

Program bo potekal vsak ponedeljek in četrtek od 17:45 do 18:30 s pričetkom 7. novembra 2013. Vodila pa ga bo odlična pedagoginja in igralka Barbara Žefran.

Vpišeš se lahko na naslovu info@dsbb.si do srede, 6. novembra 2013, več informacij pa najdeš na www.dsbb.si.

Ne zamudi te priložnosti in izpopolni svoj govorni nastop v igralski šoli za vse starosti, Dramski šoli Barice Blenkuš.

O Dramski šoli Barice Blenkuš:

  • Dramska šola Barice Blenkuš deluje od leta 1990. Je neprofitna gledališka šola, specializirana za strokovno in kvalitetno poučevanje dramske igre, improvizacij in javnega nastopanja. V Ljubljani jo je ustanovila igralka Barica Blenkuš, takoj po vrnitvi s študija dramske igre na Theatre-Ecole Catherine Brieux v Parizu. Šola izvaja številne programe s področja gledališke in filmske pedagogike, pripravlja otroške in mladinske produkcije, delavnice in seminarje. V šolskem letu 2013/14 v njej poučujejo: Boštjan Štorman, Lucija Ćirović, Vesna Anđelković, Barbara Krajnc in Barbara Žefran.