SI kreativka po duši? Potem je TO👇 morda za TEBE

Predstavljamo TI enega od najsodobnejših izobraževanj v Sloveniji s področja multimedijske produkcije.

19. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Če si želiš zanimivo študijsko in delovno področje ali nove poslovne priložnosti v sodobnem svetu, je področje multimedijske produkcije zagotovo eno izmed perspektivnejših, saj potreba po tovrstnih storitvah in izdelkih z razvojem tehnologije strmo narašča.

Študij, kjer boš lahko izrazila svojo kreativnost in se hkrati zabavala

Študij na področju (multi)medijske produkcije pomeni idealno izbiro za tebe, če želiš ustvarjalno delati in biti kreativka ter živeti v koraku s časom, saj dobro poznavanje multimedijske produkcije v današnjih časih pomeni izjemno konkurenčno prednost. Omogoča ti razumevanje stanja in usmeritev, obenem pa gre za praktično delo na številnih različnih področjih multimedijske produkcije:

  • spletne in mobilne aplikacije,
  • knjige, revije, časopisi,
  • blogi, podkasti,
  • filmi,
  • video in avdioizdelki,
  • animacije, ilustracije,
  • demonstracije in simulacije,
  • izobraževalne platforme,
  • tutoriali in gradiva,
  • oglasni materiali ipd.

Če želiš vrhunsko izobrazbo na področju multimedijske produkcije, izberi IAM

IAM izvaja najsodobnejše, vrhunske in študentom maksimalno prilagojene izobraževanje višje in visokošolske študijske programe s področja (multi)medijske produkcije.

Študij povezuje z delom v praksi, pri čemer sodeluje s številnimi strokovnjaki po vsem svetu. Da je študij res vrhunski pričajo tudi rezultati ankete diplomantov, ki so diplomirali v letu 2018 in kažejo, da jih 89% že dela (zaposlitve, samozaposlitve, delo na različnih projektih). Za nadaljnji študij na visokih šolah, pa se je odločilo 35 % diplomantov IAM.

Za “piko na i” pa ima IAM zelo dober karierni center, prek katerega seznanja študente z možnostmi za delo, pri čemer so v kariernem centru študenti povezani tudi z diplomanti IAM in s podjetji in ustanovami na področju medijske produkcije. Najboljše merilo kakovosti pa je interes delodajalcev za študente in potrdilo, da zadostijo visokim zahtevam delodajalca.

Pridi na informativni dan (potekal bo v mesecu septembru)

Če te tovrstni študij zanima, potem si zelo lepo vabljena na informativni dan, kjer boš dobila vse informacije o študiju na IAMu (višja in visoka šola Multimedijska produkcija) in si ogledala prostore šole.

Informativni dan bo potekal na lokaciji šole, to je na Leskoškovi 12, v Ljubljani, in sicer v ponedeljek, 23.9.2019 ob 17:00 uri.

Več nformacij na www.iam.si in na tel. 01/524 0044.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri