H&M v Ljubljani te vabi na njihov karierni dogodek

V podjetju H&M iščejo ljudi, ki vidijo svojo prihodnost v modnem poslu. Zato bodo v sredo, 5. oktobra 2016, odprli vrata svoje poslovalnice na Čopovi ulici v Ljubljani vsem, ki želite krojiti svojo kariero v podjetju H&M.

H&M v Ljubljani te vabi na njihov karierni dogodek (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2016

Podjetje H&M, ki ima v Sloveniji 12 prodajaln in 167 zaposlenih, ponuja številne karierne možnosti tako v prodajalnah kot v zalednih pisarnah.

Na dogodku bodo kolegi z različnih oddelkov na voljo za pogovore o tem, kakšne so zahteve za določena delovna mesta in kakšne so konkretne odgovornosti.

Morebitnim bodočim sodelavcem bodo odgovarjali na vprašanja, z njimi delili osebne izkušnje in jim razkrili številne možnosti za delo in napredovanje znotraj podjetja H&M.

V podjetju H&M cenijo posameznike, ki znajo prevzeti pobudo, so drzni in se radi lotijo novih izzivov ter tako vplivajo na potek svoje kariere. 

V času kariernega dne bodo v poslovalnici H&M na voljo brošure z izbranimi podatki o podjetju in delovnih področjih.

Obiskovalci boste lahko osnovne informacije ter termin za razgovor dobili tudi na informacijskem pultu, ki bo v pritličju poslovalnice H&M.

Edinstven karierni dogodek bo potekal v sredo, 5. oktobra 2016, od 9. do 18. ure v poslovalnici H&M na Čopovi ulici v Ljubljani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri