Dom, sladki dom

Se ti tu in tam že kaj milo stori, ko pomisliš kako tvoja in njegova zobna ščetka križem tičita v skupnem kozarcu na polički v ... vajini, ja, čisto vajini kopalnici?

21. 3. 2008

Sedaj sta skupaj že dobro leto in počasi razmišljaš, kako bi bilo, če bi zaživela skupaj. Nasitila si se obiskov pri njemu doma, kjer vaju od njegovih staršev in mlajšega sorojenca loči le predelna stena, v tvoji najeti garsonjerici pa se zadnje čase prepogosto umikata ‘cimri’ in njenemu izbrancu ...

Trnova pot

Saj ne, da še nisi razmišljala o tem, da bi si nekoč nekje kupila svoje stanovanje, vendar ne poznaš veliko takih, ki se za štiri stene novega doma niso do grla zadolžili, tu in tam so komu z izdatno donacijo le pomagali starši, preostalim pa ne preostaja drugega, kot da zajeten del svojih prihodkov odštevajo svojim najemodajalcem.

Po novem pa se ti sanje o skupnem stanovanju ne bi smele zdeti več tako zelo ‘daleč’ ...

'Dinar na dinar ...'

Od 3. marca naprej se ti namreč ponuja še ena možna rešitev: varčevanje z možnostjo ugodnega stanovanjskega kredita!

Takšno obliko varčevanja po novem ponuja Nova KBM, imenuje pa se Stanovanjski varčevalni račun. Z njim boš lahko donosno varčevala, po zaključku varčevanja pa ti bodo odobrili stanovanjski kredit po posebno ugodni obrestni meri, ki je kar 0,5 odstotne točke nižja od obrestne mere za stanovanjske kredite v redni ponudbi.

Sama se boš lahko odločila glede dolžine varčevalnega obdobja in frekvenco pologov. Tako boš lahko izbirala med tri, pet ali desetletno varčevalno dobo ter mesečnim, trimesečnim, polletnim in celo letnim pologom. In če ti je ljubše, lahko ves denar, namenjen varčevanju, naložiš tudi v enkratnem znesku! Najnižji mesečni znesek pologa znaša le 60 evrov, ob otvoritvi računa do 30. aprila 2008 pa Nova KBM skleniteljem podari tudi do 30 evrov.

Le še vprašanje časa

... že razmišljaš, da tvoji stari zobni ščetki ni več mesto v bleščeče novi viziji vajine nove skupne kopalnice? No, to je pa zdaj že težava, ki jo boš zlahka rešila kar sama.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri