Dober jezikovni tečaj v tujini? Ne spreglej Svetovne priložnosti!

Če iščeš dober jezikovni tečaj v tujini, naj ti povemo, da si ga ravnokar našla!

21. 6. 2011 | Promocijsko sporočilo

S Svetovno z EF se boš na lahek način učinkovito seznanila z jezikom v državi, kjer se ga dejansko uporablja!

Prihodnost je svetla z znanjem jezika!

Urška Kaličnik, Svetovno z EF:

"Danes, ko je svet postal globalna vas, postaja znanje tujih jezikov pogoj za uspešno poklicno pot. Učiti se jezika v tujini in doživeti drugačen način življenja ter spoznati navade različnih kultur so neprecenljiva izkušnja za vsakogar!

Skozi leta smo si pridobili bogate izkušnje pri poučevanju tujih jezikov, organizaciji jezikovnih potovanj in povezovanju različnih kultur. Ponujamo paleto različnih jezikovnih programov za vse starostne skupine, kjer zraven učenja jezika spoznavate tudi način življenja v državi gostiteljici.

Že 8 let pomagamo slovenski mladini napredovati pri učenju tujega jezika v najkrajšem možnem času. Iz leta v leto se trudimo ostati na samem vrhu in vam ponuditi le najboljše, najmodernejše metode učenja in najbolj idilične ter svetovno znane lokacije! Letos smo za vas pripravili kar nekaj novih šol in še bolj izpopolnili jezikovni svet.

Učenje angleščine, nemščine, francoščine ali španščine v svetovno najbolj priljubljenih mestih – s šolo, ki ima edinstven način sodelovanja s Cambridge University in kateri zaupata tako British Council v Angliji kot ACCET v ZDA ter še številne druge mednarodne organizacije, je edinstvena preizkušnja."

Pridruži se enemu izmed nepozabnih jezikovnih tečajev.

Edino kar še manjka si TI!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri