Divje službene zabave

In ti si mislila, da so samo tvojim sodelavcem popustile zavore ...

29. 12. 2005

- O prednovoletni zabavi našega podjetja se bo še dolgo govorilo. Še mirna in tiha računovodkinja Helena se je čisto (preveč) sprostila. Šlo je tako daleč, da je jedla praline iz ust kolegov in se med plesom slekla vse do modrčka – taka je potem ostala do konca. Ob dveh zjutraj so hoteli zapreti restavracijo, a je šef primaknil svojo kreditno kartico in žur podaljšal.

– Olga, 33

- Prejšnji mesec sem na službeni zabavi stavila z mladim pripravnikom, da si ne upa povabiti na ples naše vedno stroge direktorice. On je to brez težav storil, na moje veliko presenečenje pa ga ni zavrnila. Kmalu sta se po plesišču vrtela kot nora na koncu pesmi sta naredila poseben priklon – in njej so prsi skoraj padle iz obleke.

– Maja, 26

- Mojca in Klara iz naše pisarne sta bili dobri prijateljici ... Dokler ni Mojca ugotovila, da je Klara spala z njenim zaročencem. Na večerji z našimi strankami je Mojca začela na ves glas kričati na Klaro, nato pa je nanjo zlila kozarec rdečega vina. Tudi Klara ji ni ostala dolžna; kar naenkrat je po zraku začel leteti kruh, potem pa še glavna jed ...

– Petra, 28

Savina A. Ritter