Cosmo triki: Privarčuj še več!

Sprejmi izziv in privarčuj... s pomočjo Cosmo varčevalnih trikov.

Ljubezen iz šolskih klopi (foto: Chris Eckert/ Studio D., Jesus Ayala/ Studio D., Kevin Sweeney/ Studio D., Getty Images) Chris Eckert/ Studio D., Jesus Ayala/ Studio D., Kevin Sweeney/ Studio D., Getty Images
8. 9. 2011

Naredi sama svojo mapo

Se pripravljaš na novo šolsko (študijsko) leto? Cenejša kot zvezki bo doma pripravljena mapa za zapiske. V papirnici kupi mapo z dvema kovinskima obročkoma za vlaganje listov, pole črtanih listov ter barvni karton za ločevanje predmetov. Potem pa potrebuješ le še luknjač, da boš liste in karton lahko preluknjala in shranila v mapo.

Skrivnost iz pekar­ne

Ni novost, da pri najboljšem sosedu uro pred zaprtjem trgovine kruh dobiš po polovični ceni. Malokdo pa ve, da tudi neka­tere manjše pekarne kruh in ostale dobrote od prejšnjega dne prodajajo ceneje. Ker tega ne obešajo na veliki zvon, moraš vprašati.

Top sedeži na letalu

Se na pot odpravljaš z letalom? Če varčuješ, se na razkošnem sedežu prvega razreda gotovo ne boš peljala, kljub temu pa si lahko izbereš mesto z dodatnim prostorom za noge, da bo tvoj let udobnejši. Najboljše sedeže na letalu, s katerim boš potovala, izslediš s spletno stranjo www.seatguru.com.

Odgovori na SMS in prihrani čas

S prijatelji se dogovori, da ti, če te nikakor ne morejo priklicati po telefonu, pošljejo sporočilo. Morda ne sprejmeš njihovega klica zato, ker si na službenem sestanku ali na predavanjih ali pa preprosto nimaš časa za klepet. Vseeno pa boš našla nekaj sekund in jim odgovorila na SMS – to ti bo vzelo manj časa kot klic, ki se lahko razširi v dolg pogovor.

Naredi izračun

Navada
Manikira in pedikura vsak mesec.

Strošek
720  €/leto

Za ta denar bi dobila...
Šik jaknico, zapeljivo majčko, dizajnersko torbico, zapestno uro, modne kavbojke, pravljične čeveljce in neustavljivo seksi parfum.

Besedilo: Manca Kraševec, fotografije: Chris Eckert/ Studio D., Jesus Ayala/ Studio D., Kevin Sweeney/ Studio D., Getty Images

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri