Čas je za nove Rails Girls delavnice :D

Čeprav nadaljevalnega tečaja za Rails Girls veteranke še ne morejo napovedati, pa je na vidiku že naslednja delavnica Rails Girls Ljubljana.

11. 2. 2013

Ta se bo predvidoma odvijala že čez slabe tri tedne, torej v soboto, 2. marca, na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Tokrat bodo prednost imele predvsem dijakinje.

Tiste, ki nam je uspelo skozi ozko sprejemno sito priti na decembrsko delavnico in smo se na Rails Girls imele nadvse fino, z nami imela nadvse fino, te lahko k prijavi na novo delavnico samo spodbudimo.

Podrobne informacije in povezava do prijavnice je na voljo na spletnem naslovu:

Prihaja tudi Rails Girls Maribor!

Ekskluzivno ti lahko zaupamo še, da se bo med 31. 5. in 1. 6. odvijala tudi delavnica Rails Girls Maribor! Če imaš torej prijateljico ali deset njih, ki bi rade postale Rails punce, jim lahko namigneš, naj si za vsak slučaj rezervirajo ta vikend.

Podrobnosti in možnost prijave sledijo, zato gre Rails Girl še naprej spremljati tako na Facebooku kot Twitterju.

P.S.

Ekipa Rails Girls še vedno išče prijazne sponzorje, ki bodo tako ljubljanski kot mariborski ekipi omogočili nemoteno izvedbo delavnice. Če poznaš koga, ki jim lahko pri tem pomaga, bodo veseli kontakta. Hvala! <3

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri