Biti žena, mama, zaposlena in študentka. Je sploh mogoče?

Zajtrk, otroci v vrtec in šolo, služba, kosilo, popoldanske aktivnosti otrok, čas za moža, risanka, še kakšna službena obveznost, postelja otroci, postelja jaz ...

Biti žena, mama, zaposlena in študentka. Je sploh mogoče? (foto: Doba) Doba
3. 6. 2015 | Promocijsko sporočilo

Verjamemo, da si ne znate predstavljati, da bi poleg vseh obveznosti še študirali. A lahko. Podatki kažejo, da se za študij odloča vse več odraslih in da je vsaj polovica izrednih študentov ne samo zaposlenih, ampak so obenem tudi starši predšolskih otrok. Pred leti je bil študij poleg vsakodnevnih obveznosti skoraj nemogoč. K sreči se je to spremenilo. Fakultete sedaj ponujajo tudi online študij, ki je fleksibilen in prilagojen današnjemu hitremu načinu življenja.

Seveda bo potrebno nekaj poguma in dobre organizacije. A z dobro zastavljenimi prioritetami in planiranjem ter podporo družine, sodelavcev, staršev ... vam bo zagotovo uspelo. Razmišljajte pozitivno in vedite, da zmorete. Ne vse naenkrat, ampak s počasnimi koraki. Tako je tudi pri vseh ostalih stvareh v življenju.

Prva šola v Sloveniji, ki že 15 let ponuja v celoti online študij je DOBA. Je tudi edina fakulteta v JV Evropi z mednarodno akreditacijo online študija, kar kaže na to, da je njihov online študij izjemno kakovosten. Za vse mlade mamice bodo v četrtek, 18. junija, ob 16.00 izvedli informativni dan, ki bo potekal v vseh njihovih študijskih središčih po Sloveniji. Če nimate časa, se udeležite online informativnega dne. Preverite lokacije in ure.

DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Zanimivost - Kar 75 % Dobinih diplomantov je žensk. Med študijem je 211 študentk postalo mamic in 66 moških očetov. Skupaj se je rodilo 297 novorojenčkov.

Naredite tudi vi korak naprej za vašo boljšo prihodnost. Več na www.doba.si.

Doba

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri