A si ves čas na TikToku? Našli smo tvoj 'dream job': postani Barcaffè TikTok ambasador!

Okej, dobro prisluhni, če ustvarjaš vsebine. Barcaffè bo izbral dva TikTok loverja, ki bosta prevzela Barcaffè TikTok profil. Kaj še čakaš, prijave so odprte.

A si ves čas na TikToku? Našli smo tvoj 'dream job': postani Barcaffè TikTok ambasador! (foto: Barcaffe) Barcaffe
30. 1. 2023 | Promocijsko sporočilo

Stvar je taka. Barcaffè želi, da se premakneš in iz svojega lajfa nekaj nardiš. In zato ti plača. Kaj je tvoja naloga? Da izpolniš svoj 'bucket list' – vse tiste zadeve, ki jih želiš narediti, a se ne spraviš. To posnameš, urediš in objaviš na Barcaffè TikTok profil. Aja, pa ves čas imaš na voljo najboljšo kavo.

Barcaffe

Iščejo namreč dva ambasadorja, moškega in žensko, predstavnika Slovenije in Hrvaške, ki bosta vodila njihov TikTok profil in skrbela za izvirne in zabavne TikTok izzive. Če si uživaš v kofetkanju in tiktokanju, nimaš kaj razmišljati. Prijavi se! Kdo ve, mogoče postaneš ti novi influencer slovenske medijske scene in se ti odprejo nove priložnosti, če ne drugega bodo pa ostali super spomini, zaslužek in veliko kave.

Prijavi se na spletnem mestu Barcaffè do 27. februarja 2023!

Svojo prijavo s predstavitvenim videom oddaj na spletni strani Barcaffè vse do vključno 27. februarja 2023. Več informacij najdeš tukaj: : getgoing.barcaffe.si.