95% jih z mrežnim marketingom pridela le izgubo!

Sistem mrežnega marketinga so si pred 70 leti izmislili Američani, ki so na tem področju še danes vodilni, precej dobro pa ga poznamo tudi v Sloveniji.

10. 5. 2013

"Danes bi le težko našli slovenski forum, na katerem se še ni vnela besedna vojna med zagovorniki (praviloma člani in promotorji posla) in vse bolj srditimi nasprotniki mrežnega marketinga. Slednji prvim zelo radi očitajo, da se vedejo sektaško, potvarjajo dejstva, so nekritični ali najmanj naivni, predvsem pa, da so vsiljivi in pohlepni. In čeravno velja, da naj bi se za vsak – tudi sumljiv – posel vedno nekje našel nekdo, ki bi bil vanj pripravljen vstopiti, se zdi, kot da je po nekaj desetletjih mrežnega marketinga na naših tleh že prišlo do svojevrstnega zasičenja."

Več o tem, zakaj je prišel mrežni marketing na slab glas, koliko ljudi je v resnici obogatelo od mrežnega marketinga in kakšna je njegova najverjetnejša prihodnost, si lahko prebereš na spletni povezavi Mrežni marketing – od njegovih začetkov do povampirjenja!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri