Nora zabava brez veliko zapravljanja!

Če se imaš dobro le, če za to zapraviš veliko denarja, to ni več zabavno. Toda lahko se imaš noro dobro brez zapravljanja.

22. 5. 2013

Namesto da ...

V naglici kupiš kar nekaj

Poskusi ...

S prijateljico zamenjajta oblačila. Preden se greš zabavat, naj ti prinese nekaj kompletov in skupaj izberita pravo kombinacijo zate. Tudi v prijateljičinih cunjicah boš začutila ‘zadetost’ od novih stvari. In verjemi, po brskanju po tvoji omari bo tudi prijateljica kot prerojena.

Namesto da ...

Greš v kino

Poskusi ...

Organiziraj filmski večer v svojem stanovanju. Ko sešteješ vstopnice, prigrizke in pijačo, ugotoviš, da je obisk kina drag. Izposodi si DVD, povabi prijatelje, pripravi pokovko in se raztegni na udobni zofi.

Namesto da ...

Greš na glamurozne počitnice

Poskusi ...

Čuvaj hišo prijateljici/teti/sodelavki. Če je njen domači teren v drugem mestu ali lepši kot tvoj, te to lahko spravi v počitniško vzdušje. V prostem času počni stvari, v katerih uživaš, pa naj bo to kolesarjenje ali branje kriminalk.

Namesto da ...

Zapravljaš za razkošno večerjo

Poskusi ...

Imej piknik. Vzemi hrano od doma (olive, narezke, čokolado). Potem se odpelji s prijateljico ali fantom na prijeten prostor ob potočku ali jezeru, razprostri odejo in uživaj ob sončnem zahodu, medtem ko se gostita.