Imaš X Factor?

Max Factor

Postani del lepotne ekipe X-team za Max Factor!

Želiš delati z vodjo umetnikov ličenja Max Factor, Tino Fabjan, in biti vedno v koraku s trendi? Pridruži se njeni X-team ekipi 6 vizažistov!

6. 1. 2014 | Promocijsko sporočilo

Kaj iščemo?

Šest deklet ali fantov z znanjem ličenja, ki bodo sodelovali na različnih lepotnih in modnih dogodkih, v prestižnih parfumerijah in drogerijah predstavljali in svetovali o izdelkih znamke Max Factor ter imeli možnost dolgoročnega sodelovanja. Če si od nekdaj želiš delati z ličili, ljudmi in se pri tem odlično zabavati, poleg tega pa za to prejeti še plačilo, je to zate odlična priložnost. V teh časih še kako mamljiva ponudba. Če imaš svoj avto, toliko bolje, nikakor pa to ni omejitev, moraš pa imeti študentsko napotnico ali možnost izdati račun preko sp-ja.

Kako se prijaviš?

V spodnjo prijavo naloži svojo fotografijo (takšno, da se te dobro vidi) ter fotografijo svojega ličenja. Izbereš lahko poljubno fotografijo in stil ličenja (naravni, fantazijski, večerni, ...), lahko nam pošlješ fotografijo kako si naličil/a sebe ali pa svojo prijateljico, mamo, sestro, ... Ker smo še posebej radovedni, nam napiši še nekaj besed o sebi: kdo si, kaj počneš ter zakaj bi bil/a rada del X-teama. Na koncu izpolni še obrazec s tvojimi podatki, da te bomo v primeru izbora lahko obvestili. Prijaviš se lahko do 6. februarja!

Komisija bo izmed vseh prijav izbrala 10 najboljših kandidatov, ki bodo povabljeni na individualni intervju s Tino Fabjan ter kratek praktični preizkus, izmed teh bomo kasneje izbrali šest najboljših. Komisijo sestavljajo vodja umetnikov ličenja Tina Fabjan, produktna vodja blagovne znamke Max Factor Nataša Žlajpah in urednica lepote pri Cosmopolitanu Katja Jakopovič. Zmagovalce in novi X-team bomo razglasili na ekskluzivnem dogodku v parfumeriji Anabella v ljubljanskem Cityparku.

Če misliš, da imaš X Factor in želiš postani del kreativne ekipe Max Factor, se prijavi!

Max Factor