2024 Promocijsko sporočilo

Video: Dekleta so posnela TikTok trend in bila pri tem precej navihana

17. 6. 2024
Video: Dekleta so posnela TikTok trend in bila pri tem precej navihana (foto: Hud job)
Hud job

Oglej si video na TikToku, ki so ga posnele hudjobovke in v katerem podajajo telefon. Moramo priznati, da so kar nagajive. 😝

Si se že šla podajanje telefona, ki je na TikToku čisti trend?

Poglej, kako so si telefon podajale hudjobovke in kako se ena od njih ni strinjala s trditvijo sodelavke, saj pravi, da je ''grešila'' samo v raziskovalne namene. 

Druga pa je svoji kolegici predlagala, naj si nujno omisli naročnino na EON, ker si je na televiziji ogledala že prav vse filme in serije. Telemachov EON Video klub je namreč najboljša izbira za tiste, ki kar tekmujejo sami s sabo, koliko teh si bodo ogledali v življenju.

Kako pa ti opišeš prijateljico, ko ji podaš telefon? Si pri tem rada duhovita, domiselna, malce navihana, mogoče rada izdaš njene nedolžne skrivnosti ali navade, najraje pa seveda uživaš v njenih reakcijah, ko ji podaš telefon?

Oglej si simpatičen in zabaven VIDEO na TikToku, ko so si telefon podajala naša HudJob dekleta. 👇

@cosmopolitan.si Cosmo pa telefon podaja našim Hudjobovkam! 💕 Pa ti, se spomniš Lizzie McGuire filma? #hudjob11 #hudjob #EON #Telemach #tvpaketi #casovnizamik #filmi #videoklub #cosmo #cosmosi #pripravnice #tiktokslovenija #slovenskitiktok @Telemach Slovenija ♬ original sound - Cosmopolitan.si 💓

Projekt podpirajo: