2020 Promocijsko sporočilo

TO so serije, ki bi jih morala videti (glede na tvoje ASTROLOŠKO znamenje!)

6. 7. 2020
TO so serije, ki bi jih morala videti (glede na tvoje ASTROLOŠKO znamenje!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Če se tudi tebi zdi, da si v zadnjih mesecih (hvala, karantena?) pogledala tako rekoč vse serije in filme, kar jih obstaja ... nisi edina! Zate smo pripravili seznam zanimivih serij, ki jih morda že poznaš, a jih uvrščamo med tiste, ki bi si jih morala ogledati glede na svoje astrološko znamenje.

OVEN, LEV

Če si ovnica ali levinja, si po naravi direktna in iskrena. Prepričani smo, da ti bo zato na kožo pisana serija Dead to me, kjer se glavni junakinji, vsaka po svoji osebni izgubi, srečata v podporni skupini. Črna komedija te bo navdušila z nekaj zapleti in zabavnim prijateljstvom med dvema popolnoma različnima osebnostma, ki postaneta prijateljici.

ŠKORPIJON, RIBI

Mogoče se ne boš strinjala, a skupni lastnosti škorpijonk in ribic sta tudi maščevalnost in posesivnost. Serija, ki ti bo postregla s prepletom obojega, nosi naslov You. Psihološki triler spremlja glavni lik, čigar obsedenost doseže nevarno mejo ...

Bi si rada ogledala več podobnih serij? Beri naprej, da izveš, kako jih najlažje odkriješ!

the middle popcorn GIF by ABC Network

DVOJČEK, DEVICA

Ena od manj prijetnih lastnosti dvojčic in devic je to, da ste spretne z lažmi. Mogoče pa je to tudi razlog, da jih hitreje opazite! Priporočamo ti serijo The mentalist (Mentalist), v kateri glavni lik Jane s svojim ostrim umom večkrat ujame ljudi na laži in pomaga reševati zločine.

BIK, TEHTNICA

Bikicam in tehtnicam v življenju veliko pomeni varnost. Bi se počutila varno v objemu moškega v uniformi? 😉 Oglej si serijo 911, saj se boš zagotovo malce zaljubila v postavne gasilce in se zabavala ob njihovih prigodah ob reševanju nesreč.

RAK, KOZOROG

Če je ena od skupnih lastnosti, ki jih premorete vse rakice in kozoroginje, zvestoba, te izzivamo, da tokrat ostaneš zvesta preverjeni klasiki. Štiri prijateljice, šest sezon, 94 epizod, dva filma – se ti že svita? Seveda govorimo o seriji Sex and the city (Seks v mestu), ki navdušuje že od leta 1998.

VODNAR, STRELEC

Iznajdljive vodnarke in strelke boste najbolj uživale v seriji How to Get Away with Murder (Kako se izmazati z umorom), ki spremlja profesorico in odvetnico ter njene študente prava. Ti se znajdejo v središču umora. Se jim bo uspelo izmuzniti?

Tako pa boš našla še več podobnih in zanimivih serij, ki so ti pisane na kožo ...

Telemach je namreč predstavil novo različico svojega sprejemnika EON, ki zagotavlja izboljšano televizijsko izkušnjo. Uporabnikom na podlagi preteklih ogledov sam priporoča vsebine, ki jih zanimajo, obenem pa prinaša tudi nadgradnjo za najmlajše, poimenovano EON Kids.

Platforma EON se bo na podlagi ogledanih vsebin učila in spoznavala tvoje navade ter ti priporočala vsebine, ki najbolje odražajo tvoja zanimanja. Poleg razdelka »Zamujeno zate« boš najboljša priporočila za serije, filme in druge vsebine v Video klubu našla v razdelku »Priporočeno zate«.

In kaj je prednost?

Ni bojazni, da bi se tvoj seznam priporočenih vsebin pomešal s serijami, ki jih spremlja drug družinski član (ali prijateljica), saj si lahko vsak uporabnik ustvari svoj profil (skupno do pet profilov). Tako se Zvezdne steze ne bodo znašle na tvojem seznamu romantičnih komedij. 😉

Projekt podpirajo: