Prvi teden je za mano!

11. 4. 2018
Prvi teden je za mano!

Družba, naj vam nekaj povem … USPELO MI JE! Tisti težko pričakovani e-mail se je končno pokazal v mojem nabiralniku. Po prvih dveh prebranih besedah me je kar pobralo in sem kljub moji slabi športni pripravljenosti sem skakala čisto do stropa.

Na prvi sestanek sem kot vedno prišla prva, čeprav sem okoli stavbe Adria Media naredila kakšnih pet krogov. Na sestanku smo poleg vseh tehničnih informacij spoznale prav vse »prebivalce« petega nadstropja, a njihovih imen ne bi znala ponoviti.

Naslednji dan pa me je že čakalo čisto pravo fotografiranje … Le da sem svoj položaj spremenila in obtičala pred kamero. Ob isti priložnosti sem z držanjem in zlaganjem odbojnika potrenirala še svoje mišice.

Četrtek, oziroma dan, ko sem se prvič sama preizkusila v vlogi fotografa, je bil tu. Živčnost se je stopnjevala. Čas je bil, da poprimem za kamero. Vse je minilo ekstremno hitro in ko sem se usedla v avto, sem se zavedla, da res ne bi moglo biti slabše.

Ne bi se spuščala v podrobnosti, lahko pa povem, da je bil moj vzglavnik kar dobro premočen. Cela prestrašena sem se naslednji dan odpravila k mentorju. Ne vem točno, komu se moram zahvaliti, ampak nisem ostala brez roke ali noge. Še dobro sem se počutila, saj je mentor razumel mojo celotno zadevo.

Za menoj je zelo pester teden, zato sem se odločila, da se je treba sprostiti. Prvo pa seveda nakupovanje. Ker je bila moja željena destinacija bazen, sem kot vsako leto nujno potrebovala nove kopalke. Hvala bogu da imamo Lisco čisto blizu in sem tam po dolgem času pomerjanja in posedanja pred ogledalom zagledala tiste čisto prave.

Tudi moja samozavest je kar poskočila, saj se je moja ozimnica kar skrila in videti sem bila skoraj kot dekleta iz njihovega časopisa

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt podpirajo: