Čim več za čim manj!

21. 6. 2017

Izzivi se vrstijo kar en za drugim. Za tokratno nalogo pa bi se lahko reklo, da je bila obarvana povsem žensko. In kaj je lahko še bolj žensko kot nakupovanje? Morda nakupovanje štirih Hudjobovk, ki bezljajo po Cityparku in iščejo darilca zase, svoje prijateljice in hišne ljubljenčke.

Citypark - desetak

Tistega lepega popoldne smo se s puncami odpravile v nakupovalno središče Citypark, kjer so nas že čakali naši desetaki. Najbrž se sedaj začudeno sprašuješ kaj naj bi to bilo – desetak? To je Cityparkov darilni bon v vrednosti desetih evrov. Vsaka izmed nas je prejela svojega, naša naloga pa je bila najti darilo v navedeni vrednosti.

Desetak

Sedaj se najbrž sprašuješ, kakšno darilo bi lahko sploh kupila za takšno vsoto. Dan danes nam 10€ res ne predstavlja veliko denarja, vendar smo s puncami dokazale, da je tudi to izvedljivo.

Kje začeti? Zase lahko rečem, da se mi ni niti sanjalo. Nekatere izmed naših punc pa so imele v glavi že malce bolj jasno sliko, zato smo se odločile, da se bomo kar skupaj premikale od trgovine do trgovine. »Morda pa v tem času najdem tudi kaj zase!« Delno sem imela prav. V tem času sicer nisem ravno našla svojega darilca, sem pa ugotovila, da bi lahko zgodbo obrnila. »Kaj pa če desetaka prejmeš za darilo? Kako ga bi porabila?«

Desetak

Zadeva je bila po tej odločitvi povsem enostavna. Kaj imam rada? Superge. Eureka! Bila sem sicer malce skeptična ali bom za ta denar sploh lahko dobila kakršnokoli obuvalo? Kaj šele superge?

Deichmann

O ja, seveda sem jih. V trgovini Deichmann sem našla povsem šik supergice v pastelni meta barvi. Kot nalašč za tople spomladanske, pa tudi vroče poletne dni.

Deichmann

»Mar niso prikupne?«

Te zanima kaj so nakupile ostale Hudjobovke? Vse si lahko pogledaš in prebereš tudi na njihovih blogih.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: