Kako nositi modrček tudi kot zunanje oblačilo in pri tem izgledati damsko?

19. 6. 2017

Zagotovo si že slišala za najnovejši trend, kjer se spodnje perilo nosi tudi kot zunanje oblačilo. Zveni nenavadno? Tudi sama se strinjam in po vsej verjetnosti ne bi ponosno korakala na tržnico ali v knjižnico samo v modrčku. Pri večernih kombinacijah za večer s prijateljicami, modno prireditev ali zmenek pa si lahko drznemo malce več in pustimo, da čipka pogleda tudi izven suknjiča. Kako elegantno pokazati spodnje perilo, ki še vedno izgleda damsko in je v meji dobrega okusa? 

S tabo delim 3 nasvete!

1.     VISOKO KRILO IN ČIPKAST BODI

    

Klasična kombinacija, ki je ženstvena in seksi, preostalo pa prepusti domišljiji. Črno visoko krilo je ženska klasika v vsaki omari, prav tako pa ima prav vsaka izmed nas vsaj en črn modrček. Čipkast bodi ustvari silhueto, ki ji ni para!

 

Priporočam ti udoben in zapeljiv bodi znamke Cheek by Lisca, ki ga najdeš tukaj.

Modna enačba se torej glasi: črno visoko krilo + petke + bodi z črnim modrčkom = zapeljiva dama

2. KAVBOJKE, MODRČEK IN POLETNI PULOVER

 Poletni večeri ob ognju s prijatelji, kitaro in črički. S poletnim lahnim puloverjem na eno ramo kombiniraj modrček, iz katerega bo vidna le ena naramnica. Krasna in seksi kombinacija, ki razkrije ravno dovolj. Predlagam, da dodaš še svetle džins hlače. 

  

Seveda se lahko igraš z barvami in teksturami,  ti prilagam kombinacijo Kendall Jenner. Sama ga bom kombinirala s tem unikatnim Liscinim modrčkom.

3.     ŠPORTNI MODRČEK IN LEŽERNI VIDEZ

Športni modrček bo poleti tvoj »must-have«, saj z njim lahko hitro ustvariš ležeren videz, ki poleti pride še kako prav! Prepusti domišljiji prosto pot in ga kombiniraj s krili na gumbe ali lahnim ogrinjalom kot Vanessa. Nas je navdušil tale športni top Miss Sporty znamke Cheek by Lisca.

   

Upam, da sem ti pomagala do nekaj poletnih modnih idej!

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: