Novo leto, novim projektom naproti

13. 1. 2015
Novo leto, novim projektom naproti (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Novo leto je običajno tisti čas, ko obrnemo nov list, se odličimo, da letos bomo pa zares pridni in morda tudi zares pričnemo delati na tem. No, zame je to novo leto prineslo še eno spremembo - nov modni projekt ILOVEFASHION.

Dejstvo je, da če pod leto 2014 potegnem črto, se mi je zgodilo mnogo lepega, del teh izkušenj je definitivno bilo tudi Hud job pripravništvo. Vendar pa se vse ni izteklo po načrtih (ker kdaj pa pravzaprav se?) in kljub vsej energiji, ki sem jo vložila v nekatere projekte, so ti zdaj na polici, kjer se že pošteno praši. Ampak nič zato, vse se zgodi z razlogom in tudi tokrat se je izkazalo tako.

Pred nekaj dnevi smo namreč uspešno lansirali novo modno spletno stran, ki nosi pomenljivo ime ILOVEFASHION. Kot njena urednica sem tako dobila priložnost, da ustvarjam vsebine, katere bi si sama želela prebirati na naših blogih, pa jih žal primanjkuje. Zato pa smo tu mi, ki modo ljubimo in želimo, da jo vzljubiš tudi ti! 

ILOVEFASHION

Spletna stran je namenjena vsem, ki jih zanima kaj se dogaja na modnem področju pri nas. Prebiraš lahko kdo so mladi modni oblikovalci, ki krojijo Slovensko modno prihodnost, kateri so zadnji modni trendi, ki smo jih opazili na naših ulicah, kje lahko kupiš trendi plašč, novice in novosti ter pogovore z zanimivimi Slovenci, ki imajo kaj povedati o modi ali z njo živijo. Manj Kim Kardashian, več stila in mode!

Med prvimi sem tako zaslišala Miss Slovenije 2012 Nives Orešnik, ki mi je med drugim zaupala, da imamo ljudje nekoliko napačne norme ko gre za goloto. Ta je namreč v svetu modelov nekaj vsakdanjega. Razpisala pa sem se tudi o eko modi in o tem kaj in kje kupovati na letošnjih razprodajah. V zavihku za objavo pa čaka še ogromno drugih vsebin, ki bodo zadovoljile vse željne dobrih modnih zgodb in ljubiteljice Slovenskega oblikovanja.

Nives Orešnik za ILOVEFASHION

ILOVEFASHION lahko spremljaš na www.ilovefashion.si

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"