Najljubši slovenski modeli

1. 6. 2014

"Lepota je v očeh opazovalca." (Margaret Hungerford)

Zadnjič sem delila z vami nekaj fotografij, ki me navdihujejo tokrat pa bom z vami delila nekaj slovenskih modelov, ki so mi trenutno najbolj všeč in ki si jih po mojem mnenju velja zapomniti.

Uveljavljene mačke

Teja Sedovšek

Kameleonska lepotica z vilinskimi potezami. Videli smo jo na neštetih modnih editorialov pri nas, bila je obraz Frey Wille Slovenija, sprehajala se je po modnih brveh Modnega tedna v Ljubljani in v Zagrebu, gledala nas je iz jumbo plakatov in avtobusov za kampanjo Mesec Oblikovanja 2013 in nazadnje smo si jo ogledali še v videospotu Nietov – Ona.

Teja Sedovšek

Teja Sedovšek
(foto: Maja Slavec)

Anja Krvina

Svetlolasa lepotica z ženstvenim glamur videzom. Po Supermodelu Slovenije 2008 je delala v Milanu, Parizu in v Londonu. Najbolj odmevni sta bili njeni kampanji Levi's Worldwide in Plein Sud Worldwide, sicer pa si jo lahko ogledujemo v številnih modnih editoralih pri nas.

Anja Krvina

Anja Krvina
(foto: David Paige)

Barbara Vasle

Nenavadna lepotica. Androgeni videz s strogimi, a hkrati nežnimi potezami. Od Supermodela Slovenije 2010 dalje je aktualna predvsem v tujini. Ogledali smo si jo lahko v I-D online, Glamour Italia in mnogih modnih editorialih in naslovnicah.

Barbara Vasle
Barbara Vasle
(foto: Ion Orchad)

Sveži obrazi

Ana Pika in Maša Erčulj

Dvojčici, stilistki pri Double influence in sveža obraza na naši modni sceni. Videli smo ju v različnih modnih zgodbah in naslovnicah pri nas, bili sta obraza za Subrino, pojavili sta se v British Vogue, nazadnje pa ju je opazil tudi Marc Jacobs.

Ana Pika Erčulj, Maša Erčulj
Ana Pika Erčulj, Maša Erčulj
(foto: Matej&Katarina)

Klara Kukk

Še en novi obraz, ki smo ga lahko videli na letošnjih modnih brveh tedna mode v Ljubljani in ki si ga je vredno zapomniti.

Klara Kukk

Klara Kukk
(foto: Luka Svetic, Matej&Katarina)

Ker imajo vsake oči svojega malarja me zanima kateri so vaši najljubši slovenski modeli?

Sledite mi še na:

Facebooku
Hud Job blogu
Fotoblogu
Instagramu
Twitterju

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"