Izlet v neznano

20. 6. 2014

Ko nastopijo toplejši in bolj sončni dnevi, me začne vleči v neznano. Takrat si zaželim sonca in plaže, namakanja nog v hladni reki, raziskovanja prestolnic in druženja z novimi ljudmi. Takrat me tako srbijo podplati, da postanem kar živčna, če ne grem vsaj na kakšen izlet v neznano.

Zato sem že komaj čakala, da bom lahko preizkusila Capturja in se podala iskati skrite kotičke. Izlet se je začel obetavno. Odločili smo se, da gremo pogledati najprej jezero Jasna in potem še Zelence. Ni ga lepšega kot gorska svežina na vroč dan!

jezero jasna captur

jezero jasna

Malo je bilo treba zapozirati :)

Jezero jasna in Helena

(zadnja fotka: Helena Kermelj)

Po namakanju nog v jezeru smo se odpravili proti Zelencem ampak, ker se nobeni ni čisto sanjalo kam, smo seveda vtipkali v navigacijo. No, če povzamem, kljub navigaciji smo se izgubili in se prav dobro nasmejali, ko smo ugotovili, da je nastavljen cilj napačen! Ampak vse dobro!

Včasih zatipkan cilj v navigaciji še kako prav pride, saj si brez tega ne bi ogledali Ruske kapelice, snega na vrhu Vršiča še junija, doživeli svoje prvo namakanje nog v Soči in jaz ne bi preizkusila, kako se Renault Captur drži ceste in ovinkov - odlično!

vršič renault captur

Tale avtomobilček prav luštno izgleda pred objektivom v objemu gora. Z mojo ugotovitvijo so se strinjali tudi naključni mimoidoči, ki se ga občudovali.

renault captur

Pa tudi Soča se mu lepo poda.

renault captur

Vmes smo še odkrili, da je prtljažnik zelo prostoren in odličen za počitek.

mama in sin v Capturju

Skratka, izlet je bil zabaven in poln smeha :)

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Fotoblogu, kjer pridno objavljam zadnje projekte

Mojem HUD JOB blogu

Twitterju

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja