Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ne zapletaj še dodatno situacije, saj si se že tako znašla v sila neugodnem položaju. Raje razmisli, kako se boš rešila iz njega in ne vpletaj dodatno še drugih oseb.

Mesečni horoskop

Ne želimo te strašiti, a položaj planetov v oktobru ti ne obeta ničesar dobrega. Načrte ti bodo premešali predvsem na kariernem področju, kjer si trenutno beliš glavo s prihodnostjo. Ostati tukaj, kjer si, ali tvegati? To je zdaj vprašanje. Za dragocen nasvet se obrni na svoje bližnje, ki ti bodo znali pomagati. In zapomni si: iz vsakega poraza se boš nekaj naučila.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.