Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Imaš priložnost za srečanje s starim znancem ali nekdanjim partnerjem. Veselo se boš poigravala,  toda nikar ne pretiravaj, postavi si določene meje. Lahko se ukvarjaš z ustvarjalnimi ali umetniškimi dejavnostmi.

Mesečni horoskop

Podobno kot preostala astrološka znamenja bo tudi tebe doletela diagnoza jesenske utrujenosti, ki pa se bo končala samo po tvoji volji. Vstani, pretegni mišice in spremi priložnost, ki jo že dalj časa odlašaš. Zapomni si, da boš za najboljšo verzijo sebe zaslužena samo ti. Bodi odprta tudi do vseh novih ljudi, ki bodo zakorakali v tvoje življenje. Vse je v optimizmu!

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.