Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pričakuj  napredek na področju izboljševanja kvalitete dela in odnosov s sodelavci. V komunikaciji boš močna in prepričljiva. Na čustvenem področju boš manj energična in bolj občutljiva.

Mesečni horoskop

Uspeh vseh tehtnic v oktobru bo odvisen od vaše sposobnosti načrtovanja. Ja, ni več prostora za izgovore za kaos, napredek boš dosegla le z dobro organizacijo. Zmešnjava je namreč največji sovražnik tega zračnega znamenja, zato je toliko bolj pomembno, da v svojem življenju ohranjaš strukturo. Budilko si nastavi bolj zgodaj, vsak dan poišči čas za rekreacijo in si vnaprej pripravi obroke. Bingo!

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!