Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Naenkrat boš ugotovila, da številni razmišljajo drugače od tebe, zato se pravočasno zavaruj, vsaj glede svoje zasebnosti. Nekega dela imaš že čez glavo, čeprav se moraš držati obljubljenega.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Na prehodu v jesen boš postala ena izmed 'srečnic', ki jih bo presenetila jesenska utrujenost. Hej, ti! Stisni zobe, saj se na vidiku svetlika optimistična priložnost. Bo končno uslišana tvoja dolgoletna simpatija ali boš povabljena na ponovni razgovor za sanjsko službo, na katerem si bila že pred meseci? Prepusti se toku in si dovoli biti za odtenek bolj spontana, kot si običajno.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!