Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Na čustvenem področju se lahko pripeti, da boš povsem brezvoljna in brezciljna. Takšnim občutkom pa danes ne namenjaj prevelike pozornosti, saj so le prehodni.

Mesečni horoskop

Ja, saj vemo, da za mesec ljubezni velja februar, a tokrat bo drugače – jesensko obarvan oktober bo prinesel številne romantične pretrese, naj bodo dobre ali slabe. Pazi, da boš obvladovala svojo trmo pri manjših prepirih z boljšo polovico, za samske strelke pa prihaja čas družabnih srečanj, na katerih boš spoznala svež obraz. Na obzorju se svetlika nova romanca!

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!