Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pri sebi odkrivaš marsikaj, kar te preseneča. Vsekakor bo treba poskrbeti za to, da bodo razumeli in sprejeli tvoje pogoje, od katerih ne odstopaš.

Mesečni horoskop

Manifestacija pozitivnih energij, ki si jo vadila v poletnih dneh, je končno padla na plodna tla. To pomeni, da si lahko pripneš varnostni pas in se podaš na divjo jesensko vožnjo – zdelo se ti bo, da si zakorakala v katastrofo, ki pa se bo na koncu izkazala za eno najlepših življenjskih priložnosti. Pripravljena, pozor, zdaj!

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!