Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Nekako se bo danes zgodilo, da boš ostala zadaj. Čeprav si se ves čas trudila in poskušala priti naprej do nečesa, se to na žalost ne bo zgodilo.

Mesečni horoskop

Kot vedno intenzivni in energični škorpijonki se ti bo v jeseni prilegel sproščen oddih. Zasluženo, kajne? Osredotoči se na čuječnost in ohranjanje ravnovesja, saj boš lahko le z njim osvajala nove lovorike. To pa bo tudi razlog, da se boš naveličala nekaterih starih tirnic in želela zapeljati na nove. Te morda čaka karierna priložnost v tujini? Pusti se presenetiti.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!