Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes boš sklenila dogovor, in že danes spoznala njegove prve pozitivne posledice. Danes bo čas primeren tudi za urejanje domačega okolja in svojih misli.

Mesečni horoskop

Po nekaj tednih neprespanih noči in utrujenih oči od računalniškega zaslona je čas, da vstaneš kakor Feniks iz pepela. Vse škorpijonke z ustvarjalno žilico namreč čaka uspeh na področju lastnih projektov. Nasvet vsemogočnih zvezd: naj te pri tem ne premaga strah. Energije bodo delovale v tvojo korist, zato bo september tvoje življenje zasukal na glavo.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!