Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Čeprav si sigurna, da tokrat delaš prav, bi bilo priporočljivo, da upoštevaš tudi druga mnenja, še posebej glede zadev, s katerimi nisi zadovoljna.

Mesečni horoskop

Ja, vemo, ujela si se v začaran krog misli o tem, kam te bo odnesla prihodnost. Ne skrbi – nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha, zato zavihaj rokave in usodo vzemi v svoje roke. Na vrh seznama prioritet postavi ambicije in širjenje obzorij, oktober pa bo z novimi priložnostmi poskrbel, da jih boš tudi uresničila. Zadovoljstvo, ki ga boš dobila ob dosežkih, te bo navdalo z upanjem. Zmoreš!

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!