Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Na razpolago boš imela več možnosti, ti pa se potrudi, da boš izbrala tisto, ki je zate v tem trenutku najbolj ugodna, da ne boš porabila preveč energije.

Mesečni horoskop

Mesec september sprejmi kot opomnik, prek katerega se boš ozrla na letošnje dosežke in ugotovila, na katerih področjih še obstaja prostor za napredek. Naj bo tudi lekcija, da v okolju, kjer se ne počutiš takšna, kot si, ni vredno vztrajati. Je prišel čas za spremembe? Itak! Vdihni raziskovanje in izdihni vse, kar te pri njem zadržuje.

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!