Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes boš precej občutljiva. Tvoje srce se bo hitro vnelo. Ali bo to pomenilo nekaj dobrega ali ne boš videla konec dneva. Res pa je, da imaš veliko več možnosti, da bo vse skupaj mejilo na slabšo kot na boljšo stran.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Če verjamemo zvezdam, lahko vse rakice (in raki) pričakujejo razburkano jesensko morje. Ogroženi bodo postali predvsem medsebojni odnosi, zato v naslednjem mesecu pazi na svoje besede in ukroti svojo potrpežljivost. Zapomni si – bolje, da se od konfliktov umakneš kot drezaš vanje. Naj bo oktober mesec preizkušenj in premišljenih dejanj. Velja?

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!