Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tvoj občutek za dobro in slabo je trenutno malo jezen in dobro bi bilo, če bi poiskala kakšno boljšo rešitev, ki ti bo pomagala vse spraviti v red. Starejša oseba ti lahko pomaga priti do določenih odgovorov.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Čeprav je pri tebi to dolgo veljalo za misijo nemogoče, si zdaj prišla do točke, ko obvladaš sprejemanje kompromisov. Vse odločitve v povezavi s svojo prihodnostjo sprejmi s posvetovanjem z vpletenimi. Na ta način se boš izognila morebitnim nesporazumom, zaradi katerih bi se lahko zamajali tebi ljubi odnosi.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!