Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pred tabo je dolg in naporen dan. Imela boš kup dela, ki ga želiš opraviti kar se da natančno. Na zasebnem področju pa se boš danes soočala s pomembnimi novostmi, ki bodo v tvoje življenje prinesle svežino.

Mesečni horoskop

Vpliv vsemogočne lune bo oktobra vse zasukal na bolje, a ne dovoli, da ti cvetoča situacija meče pesek v oči. Napetost zaradi natrpanega urnika bo začela načenjati tvoje notranje ravnovesje, zato prve znake zagorelosti pravočasno zaznaj, opusti slabe navade in upočasni ritem. P. S.: Vsem samskim levinjam zvezde priporočajo, da se raje kot na iskanje resnega partnerja osredotočijo na brezskrbno *khm* avanturo.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!